/ Allt och inget /

Måndag hela veckan


 
Hej på er!

 
Måndag på nytt då bara. Den här kommande veckan har redan mycket inplanerat, så antagligen kommer den att gå i ett huj då med. På dagarna blir det jobb, och kvällarna har redan inbokat bl.a. promenader, träffar och föräldramöte. Men jag trivs när det händer saker och ting runt om mig, så inte mig emot!
 
 
Helgen som var, trodde jag skulle bli riktigt lugn, men nog hann vi ändå med en hel del!
Jag besökte gymmet för första gången på nästan två veckor. (Förkylningen som jag har/har haft nu är nog en seg sort måste jag säga...) På lördagen for vi in till stan, där jag bland annat köpte en palett med målarfärg och akvarellpapper att måla på. Så lördagseftermiddagen gick åt att måla, och oj så kul det var! Det är nog många, långa år sedan jag senast höll i en pensel.
Mot kvällen kom nå vänner hit på lite vin & film innan vi till slut for vidare ut. Därav spenderades söndagen mest i soffan med pizza-rester och godis också, som sig bör!
 
 
Imorse, närmare bestämt 5:20, bestämde sig Leo för att meddela att han nog minsann inte gillar den nya kattmaten vi köpt. Och tydligen har klagandet fortsatt hela dagen, berättade M när jag kom hem. Såååå att... vi har en gnällig katt framför oss nu i några veckor, tills den där påsen foder är uppäten. Men det gör nog inget att han äter lite mindre, Leo är ju inte känd för att vara "liten och nätt" precis... ;)