30 juli 2015

Jakobsdagar - Lördag


 
Lördagen började med sovmorgon, det var SÅ SKÖNT!
Steg nu upp, åt frukost, duschade, klädde på oss och körde iväg mot stan. Mötte upp Niisi & Kalle på gågatan, bestämde oss för att prio 2 var mat men först skulle Niisi ha nya solbrillor, så det fixades först. Efter att ha köat och väntat en liten stund på att få ett bord vid MrBanks uteservering åt vi pizzabuffén de hade där. Rekommenderas; samma pris som typ Raxs pizzabuffé, men så mycket bättre!
Strosade nu på där på stan en stund och kollade vad som fanns i butikerna och på Gammaldags Torg, innan vi for hemåt för ett par timmar igen. Mot kvällen for vi iväg till Jimmys, där vi grillade lite innan vi senare på kvällen for in mot stan.
 
Kvällen spenderades på en picknik-filt i utkanten av skolparken, för det mesta. I något skede var vi också in till netti, men usch, där var det så fullt så det var bättre utanför enligt mig. Blev en lyckad kväll, dock inte allt för sen, konstigt nog. Men bra så! Vaknade upp nästa dag hemma hos fröken Back. Bra med vänner som ställer upp med övernattningar. :)
 
 








 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress